2013. október 19., szombat

Felháborító!!!444

Hagyjuk, hogy ezek a büdös alpári paraszt-lowacskák elbasszák a hírnevünket? nem-nem ebből balhét fogunk csapni!!

2013. október 16., szerda

LoW

LoW! Lowlowlow, looowlowlow. Lowlowlowlowlow, lowloowlowlow. lOoOoOooOwowOWow. LOLOLOLOW. LOLLOWLOLLOWLOW. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW. loOoWOwoWOwoWOwoWOwlWOLwoWOLWolwOLwolwowlWOLWolW lowlow. anyádnak rázd a fejed

2013. szeptember 4., szerda

Újrafestve

Mint észrevehető, más lett a weboldal. Kicsit átszabtam, átláthatóbbá tettem, kivettem pár nem használt funkciót, és létrejött egy "+" menüpont ahova az internet-rádió és a videó-infó került, meg lehet más is lesz ott idővel. Gúd báj!

2013. augusztus 11., vasárnap

Disaster -vol3- Stuck in my nightmare | TRAILER

cs lowak, kiraknám ide is egy készülő mapom trailerjét ha nem gond(videót jackobnak köszönhetem)

2013. augusztus 8., csütörtök

Nem merül feledésbe

Bár már több hónap telt el (lassan 1 év), hogy nincs szerver, de ez nem jelenti azt, hogy soha nem is lesz már. Sajnos mostanában nem indul újra még, ugyan is nincs külön időm foglalkozni vele, pedig ez lenne a kulcsa, hogy ismét beinduljon a dolog. Scriptelésbe le vagyok maradva, utoljára 0.3e-t scripteltem, azóta nem követem nyomon még a sampforum.hu-t sem, csak a szívem fájlalnám. Mire újra elindulunk, lehet már hülye kis playerekből szakállas köcsög lesz, de a samp-ot tilos elfelejtenünk, ez örök. Ha kell, 40 évesen 2 gyerek mellett is tolni fogom, hiába fog könyörögni, hogy adjak neki enni, leszarom, így járt. Arról nem tehetek hogy egy 3-4 éves gyerek nem fogja fel hogy leszarom kicsiny kis szaros életét, tartsa tiszteletben a virtuális életem. És köszönet külön RyDerBoy-nak és Drifter_Pro-nak, hogy kisfilmeket készítenek a szerver emlékére, meg persze hogy én is benne lehetek. Kérem senki ne felejtse el a szervert, idővel újraindul :)

Néhány játékos akire emlékezünk:

Szandi
KzzOmo
Armani (cigánygyerek)
Cicukaa
Broken_Angel (Timike :D )
ArSzi seggfej
/Akivel kezdtem a sampot nagyon sok éve: Big_Wolf  [kár, hogy nem emlékszel rám] /
Beatbull

és még sok faszrágó szarkupac.

Ámen!


H4cker

2013. július 29., hétfő

Cj és RyDer élete - 3. rész

Cs lowak, elkészült a 3. rész is ami az első kettőnél jóval hosszabb, majdnem 12 percen át élvezhetjük a két kis lowacska életét!

2013. január 17., csütörtök

RyDerBoy - vol1 - No road left

Elég sötét lett a videó és még a felhők sincsenek kivéve.. legközelebb én fogom csinálni. Nem a szerverrel kapcsolatos, de azért kirakom mert mégis csak van közöm az oldalhoz..

2013. január 2., szerda

A szerver

A szerver megszűnt 2013.01.02-án.